RASPORED AKTIVNOSTI ZA JESEN / ZIMU MOŽEŠ PREUZETI OVDE.
Slika
01. Dečiji kreativno edukativni centar

YMCA centar je otvoren za svu decu od 3 do 12 godina! Naš program svakodnevno pruža tematske aktivnosti koje podstiču kreativnost i učenje kroz igru uz nadzor i stručnost naših edukatora! U sklopu programa postoji mogućnost pohađanja dvomesečne individualne pripreme predškolaca za polazak u osnovnu školu.
Deo projekta Community Hub podržan od strane YMCA Germany i njihove inicijative Signs of Hope (2019-2021).

02. Leadership akademija za mlade

Serija radionica za mlade od 15-22 godina. Obuka koja ti pomaže da unaprediš socijalne veštine, kritičko mišljenje, opšte znanje, digitalnu pismenost, kao i da razvijaš svoju ličnost. Prvi nivo sadrži osam grupnih, interaktivnih lekcija u društvu vršnjačke grupe. Svi polaznici dobijaju međunarodni YMCA Leadership sertifikat koji će ti zasigurno pomoći da dođeš do željenog fakulteta, posla, ili će ti otvoriti vrata međunarodnih razmena u sklopu YMCA! Prijavi se!
Deo projekta Community Hub 2.0 podržan od strane YMCA Germany i njihove inicijative Signs of Hope (2022-2024).

Slika
Slika
03. Letnji kampovi

Naši dečiji ciklo-kampovi su jedinstvena letnja avantura kroz koju kombinujemo zabavu, učenje, sport i upoznavanje lokalne zajednice kroz ekologiju. U kampove uključujemo naše edukatore, kao i apsolvente Leadership akademije koji kroz ovu aktivnost mogu da primene stečeno znanje i veštine. Sa kampovima smo počeli još davne 2010. godine, od tada rastemo i postajemo primer dobre prakse!
Kampovi su podržani od strane Kancelarije za Slovake koji žive u inostranstvu i YMCA USA.

04. YMCA Digital Community Hub

Naš YMCA Digitalni centar je otvoren besplatno, svakog radnog dana! Nudimo sertifikovane HP Life kurseve za buduće preduzetnike, karijerno informisanje i sastavljanje kvalitetnog CV-ja, dečije kurseve bezbednosti na internetu i programiranja, edukacije za seniore kao i slobodno korišćenje laptopova.
Projekat Digital Community Hubs je podržan od strane HP i YMCA Europe.

Slika
Slika
05. Dečiji hor

U naše kulturno-umetničke aktivnosti ubrajamo hor za decu starosti od 4 godine. Probe Perlica se održavaju svake nedelje a redovni nastupi na lokalnom nivou garantuju da će svako dete dobiti priliku da razvija i pokaže svoj talenat!

06. Y-Music

Program za mlade muzičare-početnike koji žele da napreduju u sviranju svog odabranog instrumenta. YMCA ti nudi oruđe i prostor za tvoj muzički rast, dovoljno je samo da pokažeš želju za napredak i dolaziš na probe svake nedelje kako bi tvoj nastup pred publikom izgledao što bolje!
RASPORED AKTIVNOSTI ZA JESEN / ZIMU MOŽEŠ PREUZETI OVDE.

Slika
Slika
07. Folklorni ansambl

Od 2018. je deo naših programa i Folklorni Ansambl koji okuplja mlade folkloraše u cilju negovanja slovačke narodne tradicije i muzike u Vojvodini. Naš ansambl redovno nastupa na domaćim i međunarodnim festivalima folklora. YMCA pruža siguran prostor za druženje i kreativno izražavanje kroz bogato nasleđe slovačke tradicije.

08. Krug mama sa decom

Spontana i neformalna grupa mama sa decom do treće godine starosti je u našem dečijem centru pronašla siguran prostor za druženje, razmenu iskustava i igru. Sastaju se dva puta u toku meseca.

Slika
Slika
09. Međunarodne aktivnosti

Uključi se u neku od naših aktivnosti, postani član YMCA i iskoristi priliku za upoznavanje sveta kroz neformalnu edukaciju, zabavu i volonterizam!

10. Game and Movie night

Ako ne možeš da se odlučiš u koju aktivnost da se uključiš, ili smatraš da nijedna nije za tebe, poseti jednu od naših Game ili Movie nights u toku jesenjih i zimskih meseci kako bismo te razuverili a ujedno se i družili!

Slika
Slika
11. Dečiji sportić

YMCA Dečiji Sportić ujedinjuje zabavno i korisno! Da bi motoričke sposobnosti pravilno napredovale, neophodno je da se dete do desete godine razvija kroz sveobuhvatan vid sportskog obrazovanja. Upravo zbog toga je program YMCA Sportića osmišljen da kroz igru i zabavu deca stiču motoričke i koordinacione sposobnosti i da se postepeno upoznaju sa osnovama određenih sportova.